payonpayonpayonpayon
  • صفحه اصلی
  • محصولات
    • CACIQUE
    • FAVORICH
    • ISF
    • NOVACART
    • MOKATE
    • ROLE
    • INTEROVO
    • BIRK-AMIDON
  • اخبار
  • مقالات
  • درباره ما
  • ارتباط با ما
  • About Us

کره کاکائو Cocoa butter

  • صفحه اصلی
  • مطالب و محتوا
  • محصولات FAVORICH
  • کره کاکائو Cocoa butter

محصول جانبی دانه کاکائو می باشد.اسیدهای چرب اصلی موجود در آن عبارتند از :اسید پالمیتیک،اسید استئاریک،اسید اولئیک ،اسید لینولئیک و مقادیر کمی اسید لوریک می باشد.
در حالت ذوب شده یک مایع زرد کم رنگ با بوی مشخص و عطر و طعم شکلات است.در دمای زیر 25 درجه سانتی گراد شکننده است.در دست نرم می شود ودر دهان با دمای حدود 34 درجه ذوب می شود. این خاصیت فیزیکی و شیمیایی خاص باعث می شود که عنصر مهمی در صنعت شیرینی سازی باشد.

مطالب مرتبط

مارس 29, 2020

خمیر کاکائو cocoa mass


اطلاعات بیشتر
مارس 25, 2020

نشاسته سیب زمینی Potato starch


اطلاعات بیشتر
مارس 25, 2020

آلبومین Albumin


اطلاعات بیشتر
فوریه 24, 2020

Vending


اطلاعات بیشتر
فوریه 24, 2020

روغن روکش بستنی Icy cool


اطلاعات بیشتر

شرکت پایون بین الملل هیراد

اعضاء شرکت پایون بین الملل هیراد، با بیش از 2 دهه سابقه حضور و فعالیت در بازار صنایع غذایی ایران، اقدام به تأسیس شرکت نمودند تا در قالبی سازمان یافته، نسبت به فعالیت بازرگانی اقدام نمایند. هر یک از اعضاء با تخصص و سابقه موفق خود در جایگاه تعریف شده در سازمان قرار گرفته اند تا به ایفای مسئولیت محوله پرداخته و نسبت به عملیاتی کردن اهداف سیاست گذاری شده با تمرکز و تخصص بر روی صنایع غذائی ، برنامه ریزی و اقدام نمایند .


تهران – خیابان میرداماد، روبروی مسجد الغدیر، خیابان انوار( شنگرف )، بن بست یك، پلاك 1 ، واحد 6 شرکت پایون بین الملل هیراد

تلفن: 22922358

Email: info@pih.co.ir

شرکت پایون بین الملل هیراد PAYON INT. HIRAD ©2020