payonpayonpayonpayon
  • صفحه اصلی
  • محصولات
    • CACIQUE
    • FAVORICH
    • ISF
    • NOVACART
    • MOKATE
    • ROLE
    • INTEROVO
    • BIRK-AMIDON
  • اخبار
  • مقالات
  • درباره ما
  • ارتباط با ما
  • About Us

جایگزین کره کاکائو CBR

  • صفحه اصلی
  • مطالب و محتوا
  • محصولات ISF
  • جایگزین کره کاکائو CBR

جایگزین کره کاکائو روغن هایی هستند که نیازی به عملیات تمپرینگ ندارند.بهبود نهایی بافت محصول ، طعم ایده ال، نقطه ذوب مناسب ان از جمله مزایای این محصول می باشد.استفاده از این روغن در ایران با توجه به اقلیم جغرافیایی گرم آن برای تولیدات شکلات و محصولاتی که دارای روکش شکلات هستند بسیار ایده آل می باشد.
سازگاري نسبی با کره کاکائو دارد (به میزان حداکثر 20 % در فاز چربی)
داراي طعم و بافت مناسب
پایدار در برابر شکوفه زدن(بلوم)
نیازي به تمپرینگ ندارد و بر پایه چربیهاي غیر لوریکی است.از این چربی ها در روکش کردن کیک ها ،بیسکویت ها و سایر محصولات نانوایی استفاده می شود چون دارای بافت مومی شکل هستند.

مطالب مرتبط

مارس 29, 2020

خمیر کاکائو cocoa mass


اطلاعات بیشتر
مارس 25, 2020

نشاسته سیب زمینی Potato starch


اطلاعات بیشتر
مارس 25, 2020

آلبومین Albumin


اطلاعات بیشتر
فوریه 24, 2020

Vending


اطلاعات بیشتر
فوریه 24, 2020

روغن روکش بستنی Icy cool


اطلاعات بیشتر

شرکت پایون بین الملل هیراد

اعضاء شرکت پایون بین الملل هیراد، با بیش از 2 دهه سابقه حضور و فعالیت در بازار صنایع غذایی ایران، اقدام به تأسیس شرکت نمودند تا در قالبی سازمان یافته، نسبت به فعالیت بازرگانی اقدام نمایند. هر یک از اعضاء با تخصص و سابقه موفق خود در جایگاه تعریف شده در سازمان قرار گرفته اند تا به ایفای مسئولیت محوله پرداخته و نسبت به عملیاتی کردن اهداف سیاست گذاری شده با تمرکز و تخصص بر روی صنایع غذائی ، برنامه ریزی و اقدام نمایند .


تهران – خیابان میرداماد، روبروی مسجد الغدیر، خیابان انوار( شنگرف )، بن بست یك، پلاك 1 ، واحد 6 شرکت پایون بین الملل هیراد

تلفن: 22922358

Email: info@pih.co.ir

شرکت پایون بین الملل هیراد PAYON INT. HIRAD ©2020