در سال های اخیر کشور برزیل با تولید یک سوم قهوه در جهان رتبه اول را به خود اختصاص داده است.برترین تولید کنندگان شامل : 1-برزیل 2- ویتنام 3-اندونزی 4-کلمبیا 5- هند
مرغوب ترین قهوه که طعم و بویی منحصر به فرد دارد از بوته ای به نام عربیکابه دست می اید.نوع دیگر از قهوه روبوستا می باشد.میزان کافئین روبوستا دوبرابر عربیکا است.نوع مرغوب آن برای تهیه اسپرسو به کار می رود.
از نظر شیمیایی دانه های قهوه شامل ترکیب الکالوئیدی (کافئین) می باشد.کافئین یک الکالوئید تلخ ،متبلور ،محرک می باشد.
قهوه فوری را به صورت تجاری با یکی از رو ش های خشک کردن انجمادی یا خشک کردن پاششی تولید میکنند و به سه دسته تقسیم میشوند:
Spray dried (1
Agglomerated(2
Freez dried(3