جایگزین کره کاکائو روغن هایی هستند که نیازی به عملیات تمپرینگ ندارند.بهبود نهایی بافت محصول ، طعم ایده ال، نقطه ذوب مناسب ان از جمله مزایای این محصول می باشد.استفاده از این روغن در ایران با توجه به اقلیم جغرافیایی گرم آن برای تولیدات شکلات و محصولاتی که دارای روکش شکلات هستند بسیار ایده آل می باشد.
سازگاري نسبی با کره کاکائو دارد (به میزان حداکثر 20 % در فاز چربی)
داراي طعم و بافت مناسب
پایدار در برابر شکوفه زدن(بلوم)
نیازي به تمپرینگ ندارد و بر پایه چربیهاي غیر لوریکی است.از این چربی ها در روکش کردن کیک ها ،بیسکویت ها و سایر محصولات نانوایی استفاده می شود چون دارای بافت مومی شکل هستند.