پودر خامه یا کرم شانتی یکی از محصولات تخصصی برند موکاته (Mokate) است که برای تولید خامه زدهشده پایدار، سبک و حجیم طراحی شده است. این محصول برای استفاده در صنایع شیرینیپزی، دسرهای فوری، قنادی و HORECA (هتل، رستوران، کافه) ایدهآل است.
ویژگی ها :
تهیه خامه زدهشده فوری برای کیک، تارت، دسر و نوشیدنی
تولید دسرهای فوری (instant desserts) با بافت سبک و خامهای
استفاده در ترکیبات پودری دسر آماده
مناسب برای قنادیهای صنعتی و تولید انبوه کیکهای تزئینی
مزایا :
سرعت آمادهسازی بالا: فقط با افزودن شیر یا آب سرد در کمتر از 3الی4 دقیقه خامه فرمگرفته میشود
پایداری بالا: فرم ایجادشده تا چندین ساعت در دمای محیط و یخچال پایدار میماند، بدون ترکخوردگی یا آباندازی (syneresis)
حجمدهی عالی : تا 3 الی 4 برابر افزایش حجم نسبت به مقدار پودر اولیه
طعم ملایم و تطبیقپذیر: قابلیت افزودن اسانس یا شیرینکننده طبق فرمولاسیون مصرفکننده