ژانویه 27, 2000

سیزدهمین نمایشگاه شیرینی و شکلات

ژانویه 27, 2005

چهاردهمین نمایشگاه شیرینی وشکلات

ژانویه 27, 2006

پانزدهمین نمایشگاه شیرینی و شکلات

ژانویه 27, 2010

هفدهمین نمایشگاه شیرینی و شکلات

دسامبر 16, 2019

پودر قهوه Coffee powder

دسامبر 16, 2019

قالب و کاغذ روغنی کیک و لوازم قنادی

دسامبر 16, 2019

پودر کاکائو Cocoa powder

دسامبر 30, 2019

جانشین کره کاکائو (CBS)

دسامبر 30, 2019

جایگزین کره کاکائو CBR

دسامبر 30, 2019

معادل کره کاکائو CBE

ژانویه 9, 2020

کریمر creamer

ژانویه 9, 2020

فومر Foamer

ژانویه 9, 2020

پودر خامه قنادی Topping Base

ژانویه 20, 2020

تاثیر آنتی اکسیدانی دانه قهوه سبز رست شده بر روی کیفیت و مدت زمان ماندگاری کوکی ها و شکلات ها

ژانویه 27, 2020

بیست و ششمین نمایشگاه آگروفود

ژانویه 30, 2020

گلیسیرین Glycerol

فوریه 10, 2020

کره کاکائو Cocoa butter

فوریه 24, 2020

روغن شکلات صبحانه Chocspread

فوریه 24, 2020

روغن مقاوم به حرارت Smart oil

فوریه 24, 2020

شورتنینگ Shortening

فوریه 24, 2020

پودر چربی Fat powder

فوریه 24, 2020

پودر بستنی Ice cream powder

فوریه 24, 2020

روغن روکش بستنی Icy cool

فوریه 24, 2020

Vending

مارس 5, 2020

mokate

مارس 5, 2020

isf

مارس 5, 2020

cacique

مارس 11, 2020

favorich

مارس 25, 2020

آلبومین Albumin

مارس 25, 2020

نشاسته سیب زمینی Potato starch

مارس 29, 2020

Interovo

مارس 29, 2020

Birkamidon

مارس 29, 2020

خمیر کاکائو cocoa mass

می 30, 2020

تاثیر انواع فرآیندهای قلیایی بر روی رنگ پودر کاکائو

سپتامبر 13, 2021

مروری بر کره کاکائو و چربی های مشابه دیگر برای استفاده در شکلات

این مطلب، داده های ترکیبی از چربی ها که درتولید شکلات و شیرینی جات استفاده و یا جایگزین می شود را شرح می دهد. کره کاکائو: […]
نوامبر 1, 2021

بیست و هشتمین نمایشگاه ایران آگروفود

فوریه 13, 2022

عصاره قهوه

  روش فرآوری عصاره‌گیری تولید قهوه فوری با عمل‌آوری قهوه با تجهیزات مناسب و کارامد عصاره‌گیری آغاز می‌گردد. آب سختی‌گیری‌شده از 5 تا 8 ستون پر […]
مارس 7, 2022

عملکرد و نیازمندیهای چربی و امولسیون کننده ها در فراهم آمدن پودر کیک آماده

روغن ها و امولسیون کننده ها ، موارد قابل توجه تاثیرگذار در فرمول پودر کیک هستند و می توانند محصولات با فرمولاسیون جدید را بوجود بیاورند. […]
می 1, 2022

شکر خرما

پودر/ شکر خرما چیست؟ میوه خرما ارزش غذایی بالایی دارد و ترکیب شیمیایی آن در تامین انرژی، مواد معدنی و ویتامین ها برای انسان بی نظیر […]
ژوئن 13, 2022

ترکیبات ضد کلوخه ای

برخی از محصولات غذایی از قبیل نمک ها ، چاشنی های حاوی نمک ، سبزیجات خشک ، پودر سس ها و … تمایل به تشکیل کلوخه […]