اگر به دنبال یافتن ویژگی های این محصول برای سلامتی هستید باید بگوییم که بهترین محصولات شکلاتی، آن دسته اند که شیر و شکر کمتری دارند. کرم کاکائو به دلیل داشتن شیرخشک حاوی کازئین که از اسیدآمینه پرولین غنی است و دسترسی به آنتی اکسیدان های موجود در پودر کاکائو نظیر پروسیانیدین را کم می کند.
در این محصول به دلیل استفاده از پودر کاکائو منبع خوبی از آهن، مس، منیزیم و… محسوب می شود. اگر در کرم کاکائو فندق یا دانه های آجیلی استفاده شود، به دلیل داشتن اسیدهای چرب اولئیک و لینولئیک (امگا۳) و پیشگیری از افزایش کلسترول خون و بروز برخی سرطان ها و تاثیر در فرایند رشد بهتر است.