p logo site (1)p logo site (1)site logo horizentalp logo site (1)
  • صفحه اصلی
  • محصولات
    • Elegance
    • Zeelandia
    • FAVORICH
    • FUJI OIL
    • MOKATE
    • AluSense
  • اخبار
  • مقالات
  • درباره ما
  • ارتباط با ما
  • About Us

تاثیر انواع فرآیندهای قلیایی بر روی رنگ پودر کاکائو

  • صفحه اصلی
  • مطالب و محتوا
  • مقالات
  • تاثیر انواع فرآیندهای قلیایی بر روی رنگ پودر کاکائو

روند قلیایی به طور گسترده در صنعت کاکائو مورد استفاده قرار می گیرد.هدف از این مقاله ، بررسی تاثیر انواع و غلظت مواد قلیایی بر روی رنگ پودر کاکائو است.

روش قلیایی کردن پودر کاکائو برای اولین بار در سال 1828 در هلند انجام شد.

که این فرآیند با محلول های سدیم بی کربنات،سدیم کربنات،سدیم هیدروکسید (گرم در کیلوگرم) انجام میگیرد.

طی این فرایند غلظت پروتئین ،چربی و پلی فنول کاهش می یابد.محتوای خاکستر متناسب با غلظت مواد قلیایی استفاده شده افزایش می یابد.برای کاهش تلخی ، با استفاده از فرآیند قلیایی،ph را افزایش و رنگ پودر کاکائو را تیره می کنند.

رنگ مشخصه پودر کاکائو به دلیل وجود پلی فنل اکسیدازهاست. بهترین فعالیت این آنزیم در گستره ,(9-8)ph می باشد که با اکسیداسیون ترکیبات پلی فنلی، تولید ملانوئیدین ها ( رنگدانه های قهوه ای) را داریم.

باافزایش ph  ، ترکیبات فنلی یک رنگ قرمز مایل به قهوه ای تا سیاه را ایجاد می کند.هر چه ph  بالاتر رود، کاکائو تیره تر می شود.

غلظت مواد قلیایی ،زمان ، دما ، روند قلیایی را بهبود می بخشد.

اگرچه دانه کاکائویی میزان کمی قند دارد، اما برای واکنش غیر آنزیمی میلارد (که منجر به تغییر رنگ می شود) ضروری است.

شرکت پایون بین الملل هیراد وارد کننده انواع پودر کاکائو از نچرال تا آلکالایز می باشد. که درجه بندی رنگ آن در شکل زیر نمایش داده شده است.

از پودر کاکائو در محصولات قنادی ،بیکری، دسر ، بستنی و نوشیدنی استفاده می شود.

مطالب مرتبط

Behind the cup

فراتر از یک فنجان قهوه: تمایل به سمت واریته‌های جدید قهوه با قابلیت غلبه بر چالش‌های آب و هوایی

ژانویه 31, 2023

فراتر از یک فنجان قهوه


اطلاعات بیشتر
جولای 11, 2022

سوربیتول


اطلاعات بیشتر
ژوئن 13, 2022

ترکیبات ضد کلوخه ای


اطلاعات بیشتر
می 1, 2022

شکر خرما


اطلاعات بیشتر
مارس 7, 2022

عملکرد و نیازمندیهای چربی و امولسیون کننده ها در فراهم آمدن پودر کیک آماده


اطلاعات بیشتر

شرکت پایون بین الملل هیراد

اعضاء شرکت پایون بین الملل هیراد، با بیش از 2 دهه سابقه حضور و فعالیت در بازار صنایع غذایی ایران، اقدام به تأسیس شرکت نمودند تا در قالبی سازمان یافته، نسبت به فعالیت بازرگانی اقدام نمایند. هر یک از اعضاء با تخصص و سابقه موفق خود در جایگاه تعریف شده در سازمان قرار گرفته اند تا به ایفای مسئولیت محوله پرداخته و نسبت به عملیاتی کردن اهداف سیاست گذاری شده با تمرکز و تخصص بر روی صنایع غذائی ، برنامه ریزی و اقدام نمایند .


تهران – خیابان میرداماد، روبروی مسجد الغدیر، خیابان انوار( شنگرف )، بن بست یك، پلاك 1 ، واحد 6 شرکت پایون بین الملل هیراد

تلفن: 22922358

Email: info@pih.co.ir

شرکت پایون بین الملل هیراد PAYON INT. HIRAD ©2020