p logo site (1)p logo site (1)site logo horizentalp logo site (1)
  • صفحه اصلی
  • محصولات
    • Elegance
    • Zeelandia
    • FAVORICH
    • FUJI OIL
    • MOKATE
    • AluSense
  • اخبار
  • مقالات
  • درباره ما
  • ارتباط با ما
  • About Us

سوربیتول

  • صفحه اصلی
  • مطالب و محتوا
  • مقالات
  • سوربیتول

به مرور زمان با بروز مشکلاتی نظیر چاقی و فشار خون بالا و همچنین شیوع بیماری های قلبی و عروقی نیاز جامعه به تولید غذاهای کم کالری و با کیفیت بیشتر می شود، به همین علت پزشکان توصیه می کنند که مصرف ساکارز و مشتقات آن توسط افرادی که اضافه وزن دارند، کودکان و بیماران دیابتی به دلیل کالری بالا و تاثیرات نامطلوب کاهش یابد . یکی از جایگزین های مناسب ساکارز در محصولات غذایی قند الکل ها هستند که از آن جمله می توان به سوربیتول اشاره کرد.

سوربیتول فرم الکلی ساکارز است که به صورت طبیعی در میوه ها یافت می شود اما برای تولید صنعتی آن از موادی مانند نشاسته ، سوکروز و  گلوکوز استفاده می شود ، و به لحاظ ساختار شیمیایی نوعی قند الکلی شش کربنه هگزاهیدریک با کالري gr/kcal 2.6 می باشد این در حالی است که کالری ساکارز gr/kcal4.2 می باشد و حدود 60 درصد ساکارز شیرینی دارد. همچنین این قند الکل به صورت کامل در بدن جذب نمی شود و با متابولیزه شدن ناقص از بدن دفع می شود .

موارد عمومی کاربرد سوربیتول :

  • کاربرد در نوشیدنی ها و مواد غذایی مانند کیک و شیرینی به جای شکر سنتی در راستای ایجاد طعم و… در کنار کاهش کالری به عنوان مثال استفاده از سوربیتول در صنعت کیک و شیرینی باعث حفظ رطوبت بهتر محصول شده ، در واقع یکی از اصلی ترین مواردی که باعث از بین رفتن کیفیت کیک ها می شود از دست دادن رطوبت می باشد ، سوربیتول به دلیل آنکه دارای گروه های هیدروفیلیک می باشد تاثیر بسزایی بر روی جذب و نگه داری رطوبت محصول نهایی دارد که در نتیجه آن عمر و ماندگاری محصول نهایی افزایش می یابد.

از دیگر تاثیرات سوربیتول بر روی کیک و شیرینی می توان به تاخیر در ژلاتینه شدن نشاسته در محصول نهایی اشاره کرد.

  • کاربرد در غذای مخصوص افراد مبتلا به دیابت به دلیل آنکه تاثیر کمی بر روی قند خون این افراد می گذارد .
  • کاربرد در دارو های مایع و آدامس ها به دلیل آنکه سوربیتول برخلاف شکر سنتی باعث ایجاد خوردگی نمی شود .

مطالب مرتبط

Behind the cup

فراتر از یک فنجان قهوه: تمایل به سمت واریته‌های جدید قهوه با قابلیت غلبه بر چالش‌های آب و هوایی

ژانویه 31, 2023

فراتر از یک فنجان قهوه


اطلاعات بیشتر
ژوئن 13, 2022

ترکیبات ضد کلوخه ای


اطلاعات بیشتر
می 1, 2022

شکر خرما


اطلاعات بیشتر
مارس 7, 2022

عملکرد و نیازمندیهای چربی و امولسیون کننده ها در فراهم آمدن پودر کیک آماده


اطلاعات بیشتر
فوریه 13, 2022

عصاره قهوه


اطلاعات بیشتر

شرکت پایون بین الملل هیراد

اعضاء شرکت پایون بین الملل هیراد، با بیش از 2 دهه سابقه حضور و فعالیت در بازار صنایع غذایی ایران، اقدام به تأسیس شرکت نمودند تا در قالبی سازمان یافته، نسبت به فعالیت بازرگانی اقدام نمایند. هر یک از اعضاء با تخصص و سابقه موفق خود در جایگاه تعریف شده در سازمان قرار گرفته اند تا به ایفای مسئولیت محوله پرداخته و نسبت به عملیاتی کردن اهداف سیاست گذاری شده با تمرکز و تخصص بر روی صنایع غذائی ، برنامه ریزی و اقدام نمایند .


تهران – خیابان میرداماد، روبروی مسجد الغدیر، خیابان انوار( شنگرف )، بن بست یك، پلاك 1 ، واحد 6 شرکت پایون بین الملل هیراد

تلفن: 22922358

Email: info@pih.co.ir

شرکت پایون بین الملل هیراد PAYON INT. HIRAD ©2020